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주재료
밀크 초코볼 컵, 바나나 2개, 레몬주스 2작은술, 휘핑크림 컵, 설탕 3큰술, 바닐라에센스·장식용 초코볼 약간씩 1/3 cup(75ml) chocolate-covered malted milk balls(40g, about 17 balls), 2 ripe bananas, 2 tsp(10ml) lemon juice, 3/4(175ml) 35% cream
1 밀크 초코볼은 지퍼백에 넣고 밀대나 머그잔을 이용해 잘게 부순다.
2 바나나는 껍질을 벗겨 믹싱 볼에 넣고 포크로 으깬 다음 레몬주스를 넣어 잘 섞는다.
3 휘핑크림은 거품기를 이용해 걸쭉한 상태가 되도록 젓는다.
4 ③에 설탕을 조금씩 나누어 넣어가며 크림 상태가 될 때까지 젓는다.
5 ②에 ④를 넣고 , 바닐라 에센스를 넣은 후 잘 섞어 ①의 부순 초코볼을 넣고 한 번 더 섞는다.
6 ⑤를 종이컵에 붓고 초코볼로 장식한 후 냉동고에 3시간 정도 얼린다.
1 Put the malted milk balls into a heavy plastic bag and tie up. Carefully smash with a rolling pin or a coffee mug.
2 Peel bananas and put them into a bowl. Mash them smoothly with a fork. Stir in the lemon juice.
3 Beat the cream with an egg beater until thickened. (It will look like melted ice cream).
4 Gradually beat in the sugar until thick and creamy. Don’t over beat to stiff peaks!
5 Scrape the beaten cream and the vanilla into the bowl of mashed bananas and mix well.
6 Add the malted milk bars.
7 Pour into paper cups. Top with malted milk balls. Freeze about 3 hours.